Bayrampaşa Özel Eğitim Anaokulu
YILDIRIM MAHALLLESİ ŞEHİR PARKI CADDESİ NO2/B ADAPARK İÇİ BAYRAMPAŞA / İSTANBUL
02120000000

VİZYON

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, toplumun istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yetenekli ve bilinçli, duyarlı ve sorumlu, aynı zamanda sorumluluk duygusu taşıyan, toplumu geleceğe hazırlayan sağlıklı ve özgür düşünen bilinçli öz güveni tam bir birey olarak hazırlamaktır. Çağdaş ve üstün niteliklere sahip bilgi ve donanımı yüksek bir ekiple öğrenen ve öğrendiğini üreten, ürettiğini paylaşan örnek bir okul modeli oluşturmak referanslı bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Yaşam kalitesini yükseltmek için teknolojik değişimleri yakından takip eden hayatın her alanında uygulayan çağdaş ve yenilikçi eğitimdeki gelişmelere duyarlı olan, dinleyen, anlayan ve sorgulayan evrensel hukuk değerlerine önem veren, ufku geniş geleceği yüksek proje ve yeniliklere açık modern bir eğitim kurumu olmaktır.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

09:00-12:00 SABAHÇI 12:30-15:30 ÖĞLENCİ

BULUNMAMAKTADIR.

SERVİS BULUNMAKTADIR.

İL MERKEZİNE 12 KM OLUP OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 6 KM. UZAKLIKTADIR

Yerleşim Yeri Bilgisi

BAYRAMPAŞA YILDIRIM MAHALLESİNDE BULUNAN ADAPARK İÇİNDEDİR.A GİRİŞ KAPISINDAN GİRİŞ YAPILARAK OKULUMUZA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.